call now

Uw voordeel zit in onze service

Zeevracht

Naast onze grote expertise op het gebied van luchtvracht, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het transport van uw producten per zeevracht. De combinatie van onze eigen deskundigheid met die van onze partners in de havens van Rotterdam en Amsterdam maakt dat u ervan op aan kunt dat al uw zendingen probleemloos hun bestemming bereiken. Uiteraard wordt u hiervan proactief op de hoogte gehouden! Een groot voordeel van onze luchtvracht-achtergrond is dat wij gewend zijn de zendingen snel af te handelen. Dus ook de zeevracht afhandeling… Zo komen uw producten snel op de juiste plaats en ontstaan er geen wachttijden. Ook stellen wij u in de gelegenheid om mee te profiteren van onze gunstige tarieven bij de verschillende rederijen.

Snelle afhandeling en grote inkoopkracht

Hoe kunt u, naast de snelle afhandeling en grote inkoopkracht, nog meer voordeel behalen bij Falcon Logistics?

  • Ons ervaren personeel adviseert u over de meest efficiënte en voordelige routes, kosten en eventuele andere bijkomende zaken.
  • De import- en douaneafhandeling vindt geïntegreerd plaats, zodat u maar met één medewerker contact heeft die uw zending behandelt.
  • Om nog beter te kunnen profiteren van onze brede kennis en ervaring op transportgebied in het algemeen kunt u gebruik maken van onze Consultancy-op-maat service. Dit houdt in dat wij met u meedenken en u adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van transportverzekeringen, waardoor u geen onnodig risico loopt maar ook niet teveel betaalt voor eventuele overbodige diensten.
  • Van een enkele pallet tot en met volle zeecontainers: u profiteert van onze persoonlijke aandacht voor al uw zendingen.
  • Ons kantoor is gelegen op een gunstige locatie t.o.v. Rotterdam maar ook van de luchthaven Schiphol, wat bevorderlijk is voor de snelle doorstroom van uw zendingen.
  • Alle relevante informatie en instructies sturen wij naar alle betrokken partijen, zodat iedereen op de hoogte is van de complete zendinggegevens. Dit voorkomt problemen onderweg en garandeert een snel en soepel verloop van het transport.
  • Zowel Falcon Logistics als onze zeevracht partners hebben een wereldwijd netwerk van servicegerichte agenten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er altijd iemand op de hoogte is van de voortgang van uw zending, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
container-handling-