You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

OVER ONS BEDRIJF

Falcon Logistics - Het zit allemaal in de naam. Ja, we zijn een allround logistiek bedrijf. En ja, we doen alles wat u van een logistiek bedrijf mag verwachten.

 

Maar we doen meer. Wij zijn ooit van start gegaan vanuit de gedachte dat de logistieke sector niet slechts een kwestie is van volume en capaciteit, maar uiteindelijk ook van deskundigheid, kwaliteit en service. Inmiddels leveren wij naast de basale logistieke services een breed pakket aan diensten, gericht op het volledig ontzorgen van onze klanten.

OVER ONZE MENSEN

Al onze medewerkers hebben ter zake relevante (on-the-job) training(en) en opleiding(en) gevolgd. Zij hebben zich stuk voor stuk ontwikkeld tot professionals op hun vakgebied.

Daarnaast zijn al onze medewerkers in hun functie gecoacht naar het door ons noodzakelijk geachte niveau van dienstverlening. Dat merkt u, met name bij onze front-office, in de communicatie. In kennis, houding en gedrag. In de manier waarop u deskundig en van mens tot mens te woord wordt gestaan. U bent bij ons geen (klant)nummer.

UNIEKE DIENSTEN

Transport en logistiek is voor heel veel bedrijven nog altijd een kwestie van ‘ontvangen, opslaan en verzenden’. Voor Falcon allang niet meer. Mede door onze continue focus op het kunnen bieden van meerwaarde, is er in de loop der jaren een unieke combinatie van complementaire diensten ontstaan.

Alle douane gerelateerde en fiscale werkzaamheden kunnen wij u helemaal uit handen nemen. Wij zijn AEO gecertificeerd en volledig VAT compliant.

GESCHIEDENIS (tijdlijn)

Falcon Logistics is opgericht in het voorjaar van 2003. De eerste jaren waren typische ‘entrepeneur’ jaren die bol stonden van het netwerken, verkopen, jezelf op de kaart zetten en laten zien waar je voor staat. Het eerste kantoor en de eerste loods werden al snel te klein en noodzaakten in 2007 tot een relocatie. In de jaren daarna bleef de groei aanhouden, waardoor in 2014 wederom diende te worden verhuisd. Dit keer werd een zelfstandig pand betrokken in de directe omgeving van Schiphol International Airport. Daar is Falcon nu nog steeds gevestigd.