call now

U concentreert zich op uw bedrijfsvoering. Wij concentreren ons op uw logistiek. Dat is 'The Falcon Advantage'.

Waarom kiest u voor Falcon Logistics?

Als geen ander weet u dat transport een onlosmakelijk onderdeel is van uw product. En dat u een langdurige relatie met uw afnemers met name bereikt, omdat uw klanten erop vertrouwen dat hun bestellingen compleet, op tijd en zonder beschadigingen bij hen aankomen. Omdat het niet altijd mogelijk is om het complete logistieke proces in eigen beheer te verzorgen, vertrouwt u de transporttrajecten naar- en van uw locatie toe aan een logistiek dienstverlener. Maar hoe kunt u er nu van op aan dat deze partner dezelfde eisen stelt aan kwaliteit als uzelf?

Menig klant van Falcon Logistics heeft het antwoord op die vraag al gevonden. Zij werken al een tijdje met het team van ervaren en servicegerichte medewerkers van Falcon Logistics. Zij maken indruk op hun klanten doordat de producten hen gewoon probleemloos bereiken. Op de snelst mogelijke en meest voordelige manier. Falcon Logistics zorgt ook voor meer efficiency doordat het bedrijf een aantal schakels in de logistieke keten samenvoegt tot één. En, het belangrijkste: bij Falcon Logistics bent u geen (klant)nummer, maar een gewaardeerde relatie die, net als uw eigen afnemers, de beste service verdient!

Waarom zijn de klanten van Falcon Logistics eigenlijk zo tevreden?

Ze krijgen altijd de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Van de zeer ervaren en deskundige medewerkers bij Falcon Logistics zelf, maar ook van de partners uit het wereldwijde netwerk. Hierdoor zijn zij ervan verzekerd dat er altijd iemand op de hoogte is met betrekking van de voortgang van hun zendingen, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Hun producten worden op de meest efficiënte manier verzonden naar hun klanten, over de weg, door de lucht of over zee. De gespecialiseerde douanemedewerkers van Falcon Logistics zorgen met grote nauwkeurigheid voor alle correcte douaneformaliteiten zodat deze volledig aan de belastingwetgeving voldoen en de zendingen zonder problemen kunnen worden bezorgd bij de afnemers. Voor een aantal klanten verzorgt Falcon Logistics de opslag, order fulfilment, picking en packing en distributie van hun producten. Doordat dit gebeurt in een uitstekend beveiligde loods, die op een gunstige locatie is gelegen, kunnen hun producten op elk gewenst moment altijd snel en veilig worden verstuurd.

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten deze hoge kwaliteit en service kunnen bieden. Op deze website leest u meer over hoe wij dit in de praktijk waarmaken. Wilt u, net als de huidige klanten van Falcon Logistics, een langdurige relatie opbouwen met uw klanten en zorgeloos kunnen vertrouwen op uw logistiek dienstverlener?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe kwaliteit in logistiek in uw voordeel werkt.

fast-service-