call now

uw voordeel zit in onze (in-huis) expertise

Hulp bij douaneformaliteiten

Douaneformaliteiten zijn een complexe materie. Het is echter een essentieel onderdeel van transport – dit erken je door je als expediteur in deze materie te verdiepen, in plaats van ervoor weg te lopen. Dus we zien het belang in van een eigen douane afdeling en besteden deze werkzaamheden niet uit.

Door alle douanewerkzaamheden in eigen hand te houden, kunnen we uw zendingen probleemloos en snel laten doorstromen in de supply chain. De toegevoegde waarde hiervan is dat wij met u meedenken over het logistieke traject, waarvan de douaneformaliteiten een essentieel onderdeel uitmaken. Zo kunnen mogelijke problemen op douanegebied worden gesignaleerd en kan er in een vroeg stadium worden bijgestuurd.

Overigens beschikken wij over een eigen douane- entrepôt waarin wij tijdelijk uw douanegoederen kunnen opslaan, bijvoorbeeld als ze om welke reden dan ook niet direct kunnen worden afgeleverd. Zo bespaart u hoge externe douaneloods tarieven, terwijl uw goederen wel in een uitstekend beveiligde loods zijn opgeslagen.

 

export-confirmed-close-up

In het kort

  • Eigen douane afdeling en douane-entrepôt.
  • Onze proactieve werkwijze voorkomt onnodige externe (douane)loodshuur.
  • Onze grote kennis van specifieke douaneregels zorgt ervoor dat u niet tegen onvoorziene problemen oploopt.
  • Customs Consulting & Tariff Auditing.
  • Monitoren van aanzuivering van uitvoeraangiften.