call now

Uw voordeel zit in onze efficiency

Wegtransport

Transport en distributie is méér dan van A naar B rijden. Het omvat tevens een compleet proces van communicatie en planning.

Onze expeditie is ongebonden – wij kunnen elke gewenste vervoerder voor u inschakelen. Dit heeft, naast de korte communicatielijnen, een aantal voordelen waar u van kunt profiteren. Uiteraard hebben wij bij hen vanwege onze grote inkoopkracht zeer gunstige tariefafspraken.

Om voor uw product de kortste weg te vinden naar de meest geschikte vervoerder, zal er een kostenafweging gemaakt moeten worden. Het is afhankelijk van de aard van de zending of u kiest voor groupage of een koerier. Dit houdt niet per definitie in dat u duurder uit bent: misschien haalt uw zending wel een veel goedkopere vlucht als de partij met een koerier naar een bepaalde luchthaven wordt vervoerd! 

Ook belangrijk is de materiaalkeuze en de eigenschappen van het product: misschien vereist uw product geconditioneerd transport, lucht- of bladgeveerd transport of is uw zending misschien 3 meter breed? Hoe dan ook, we hebben de expertise in huis om u voor uw specifieke product of zending optimaal te kunnen adviseren.

De kortste weg naar de meest geschikte vervoerder

Kortom, we vinden voor uw product gegarandeerd de kortste weg naar de meest geschikte vervoerder. Maar dat is niet het enige:

  • We zijn gelegen op een centrale locatie; t.o.v. Schiphol maar ook van de havens in Amsterdam en Rotterdam, wat bevorderlijk is voor de snelle doorstroom van uw zendingen.
  • Ons ervaren personeel adviseert u over de meest efficiënte en voordelige routes, kosten en eventuele andere bijkomende zaken.
  • De complete Europese dekking van onze transporteurs garanderen een snelle aflevering van uw zendingen door heel Europa, met verschillende serviceniveaus.
  • Vervoer mogelijk van douane- en vrij goed, gevaarlijke stoffen, temperatuur geconditioneerd vervoer, groupage of speciaal transport.
  • Van 1 kg (LTL) t/m volle trucks (FTL); vanwege onze grote inkoopkracht profiteert u van zeer voordelige tarieven.
  • Graag verzorgen wij ook de containerafhandeling en distributie voor u.
  • Desgewenst is gratis een POD (verbaal + hard copy) beschikbaar van uw zending als terugkoppeling van het gehele vervoersproces.
truck-