call now

Falcon Logistics is één va de weinige luchtvrachtexpediteurs die is gecertificeerd om alle klassen gevaarlijke stoffen te mogen behandelen, inclusief radioactieve stoffen

Luchtvervoer van gevaarlijke stoffen

Door onze ruime ervaring met opdrachten vanuit de offshore sector en chemische industrie, hebben we een brede kennis in huis omtrent het vervoer van gevaarlijke stoffen, waaronder ook radioactieve materialen en explosieven. We werken al vele jaren samen met erkende partijen voor het verpakken en documenteren van alle soorten gevaarlijke stoffen, en kennen zodoende als geen ander de weg naar precies de juiste luchtvaartmaatschappijen en wegvervoerders, voor het veilig en compliant transporteren van deze speciale categorie goederen.

Slechts een beperkt aantal nederlandse expediteurs is gecertificeerd op IATA B+ niveau m.b.t. luchtvervoer van Gevaarlijke Stoffen. Falcon Logistics maakt deel uit van dit selecte gezelschap. Zonder deze certificering lopen expediteurs en afzenders grote risico's-, en kan men de nodige problemen ondervinden op het gebied van aansprakelijkheid bij vervoer van Gevaarlijke Stoffen.
Falcon Logistics is volledig gecertificeerd om alle klassen en divisies Gevaarlijke Stoffen te kunnen behandelen, inclusief Klasse 7/radioactief. Wij voorzien u van de juiste opties, om te kunnen waarborgen dat uw zending op de meest efficiënte wijze wordt getransporteerd.

dg-

In het kort

  • Wij helpen u waar anderen zijn afgehaakt.
  • Ook bij 'lastige' klassen 1 en 7.
  • IVW erkenning Categorie B+ (kennis- en opleidingsniveau van de werknemers continu gewaarborgd).
  • Volledige coördinatie in één hand; voor- en natransport, verpakken, documenteren, vervoer door lucht of zee.